Kutsuin eheyden elämääni.

Avasin ovet ja ikkunat päästääkseni sen tulemaan ja menemään mielensä mukaisesti.

Tietoisena hauraan kauniin ja särkyvän eheyden läsnäolosta, tunnen suurta kunnioitusta

vapautta kohtaan.

 

- Meeri -Hei, 

minun nimeni on Meeri. Olen syntynyt 60-luvun Helsinkiin ja minulla on ollut suuri ilo ja kunnia nähdä matkani varrella monennäköistä ja -kokoista elämää. Asumme Hämeenlinnassa, tarkemmin Eteläisissä, mikä sijaitsee noin 20 km Hämeenlinnan keskustasta Lahden suuntaan. Minulla on kaupallinen koulutus, minkä lisäksi olen koulutettu hieroja ja koulutettu kokemusasiantuntija. Olen työelämän monitaito-ottelija ja saanut elantoni vuosien varrella mm. liikunnanohjaajana, tanssinopettajana, hyvinvointialan yrittäjänä ja linja-auton kuljettajana.

Kotonani tassuttelee tällä hetkellä viisi cotonia. Kaksi coton-iltatähteäni - The Girls; Sissi (Sprightly Fellow's Under Control) ja Lellu-lällerö (Ilveskosken King's Cutie Pie). Lisäksi tiensä meille ovat löytäneet kaksi aikuista kodinvaihtaja-cotonia Kafka ja Taika. Uusin tulokkaamme on Africa, joka on Hilman marraskuussa 2020 synnyttämästä pentueesta.

Olen suorittanut kasvattajan peruskurssin v. 2007 ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen. Ensimmäinen pentueemme syntyi ilman kennelnimeä 8.4.2008. Kennelnimen sain syksyllä 2008. Kasvatan pienimuotoisesti coton de tuléar -koirarotua kotioloissa. Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia, tasapainoisia ja rotumääritelmän mukaisia cotoneita, joista on iloa perheenjäsenenä vuosiksi eteenpäin.

 

Jotain pientä yhteyttä tai puuhasteltavaa alla luetelluissa yhdistyksissä ja ryhmissä:

Suomen Coton de Tuléar ry (SCdT) jäsen vuodesta 2006-, hallituksen jäsen (2014-2021), sihteeri 2019-2021, jalostustoimikunnan jäsen 2017-2021,  Cotonit-lehden päätoimittaja 2016-6/2019

Coton de Tuléar -pääkaupunkiseutu -fb-ryhmän perustaja ja ylläpitäjä.

Coton de Tuléar - Hämeenlinna (kanta-Häme) fb-ryhmän perustaja ja ylläpitäjä.

Bichon Sukuisten Koirien Rescue ry (BSKR)  perustajajäsen, (puheenjohtaja 2015-2018)

Suomen Kennelliitto ry (SKL) jäsen

Suomen Kääpiökoirat ry (SKKY) jäsen

Suomen Koirankasvattajat ry (SUKOKA) jäsen


Kennelliitto logoSuomen Kääpiökoirat ry

       

      

Dog Breeders - EuroBreeder.com

Vielä kerran toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan CottonFever'sin sivuihin. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tahdot tietää enemmän meistä ja toiminnastamme.


Meeri ja Tytöt -


Elämä on jotain muutakin kuin koirat ja niiden ympärille rakentunut harrastustoiminta. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan toimialoihin, joiden parissa toimin yrittäjänä.


Refreshing Touch (aputoiminimi)