Kutsuin eheyden elämääni.

Avasin ovet ja ikkunat päästääkseni sen tulemaan ja menemään mielensä mukaisesti.

Tietoisena hauraan kauniin ja särkyvän eheyden läsnäolosta, tunnen suurta kunnioitusta

vapautta kohtaan.

 

- Meeri -Hei, 

minun nimeni on Meeri. Olen syntynyt 60-luvun Helsinkiin ja minulla on ollut suuri ilo ja kunnia nähdä matkani varrella kaikennäköistä ja kokoista elämää. Asumme Hämeenlinnassa, tarkemmin Eteläisissä, mikä sijaitsee noin 15 km Hämeenlinnan keskustasta Lahden suuntaan. Minulla on kaupallinen koulutus, minkä lisäksi olen koulutettu hieroja ja koulutettu kokemusasiantuntija. Olen työelämän monitaito-ottelija ja saanut elantoni vuosien varrella mm. liikunnanohjaajana, tanssinopettajana, hyvinvointialan yrittäjänä ja linja-auton kuljettajana.

Kotonani tassuttelee neljä coton-iltatähteäni - The Girls; Sissi (Sprightly Fellow's Under Control) - eläkkeellä, Ariel (Sissin tytär) - ei jalostuskäytössä, Lellu-lällerö (Ilveskosken King's Cutie Pie) – jalostuskäytössä ja Kafka, joka on päätynyt asumaan meidän laumaan Bichon Sukuisten Koirien Rescue ry:n kautta.

Olen allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja saanut kennelnimen vuonna 2008. Kasvatan pienimuotoisesti coton de tuléar -koirarotua kotioloissa. Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyvä luonteisia, tasapainoisia ja rotumääritelmän mukaisia cotoneita, joista on iloa perheenjäsenenä vuosiksi eteenpäin.

 

Jotain pientä yhteyttä tai puuhasteltavaa alla luetelluissa yhdistyksissä ja ryhmissä:

Suomen Coton de Tuléar ry (SCdT) hallituksen jäsen  ja Cotonit -jäsenlehden päätoimittaja.

Coton de Tuléar -pääkaupunkiseutu -fb-ryhmän perustaja ja ylläpitäjä.

Coton de Tuléar - Hämeenlinna (kanta-Häme) fb-ryhmän perustaja ja ylläpitäjä.

Coton de Tuléar - Porvoo fb-ryhmän perustaja ja ylläpitäjä

Bichon Sukuisten Koirien Rescue ry (BSKR)  perustajajäsen, (puheenjohtaja 2015-2018)

Suomen Kennelliitto ry (SKL) jäsen

Suomen Kääpiökoirat ry (SKKY) jäsen

Suomen Koirankasvattajat ry (SUKOKA) jäsen

 

Vielä kerran toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan CottonFever'sin sivuihin. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tahdot tietää enemmän meistä ja toiminnastamme.


- Meeri ja Tytöt -


Elämä on jotain muutakin kuin koirat ja niiden ympärille rakentunut harrastustoiminta. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan toimialaan, minkä parissa toimin yrittäjänä.