Pentulaatikon kuulumisia


 

Tassuttelen elämääsi ja ennen kuin huomaatkaan, olen rakentanut kotini sydämeesi. 

Olen ajatuksissasi ja olen puheissasi, huokaan: "miten rakkaudentäyteisiä ovatkaan katseesi ja äänesi".  

Tämä kaikki vain, koska olen sielultani sydämesi sankari. 

 


- Meeri - 


Lällyn ja Sulon hauvavauvat, kaksi poikaa ja yksi tyttö syntyivät aamuyöstä lauantaina 15.9.2018. Emo ja bebet voivat hienosti.

Yhdistelmä löytyy tämän linkin takaaPentusuunnitelmia 2019


Vodelle 2019 on suunnitteilla neljä pentuetta, joissa kussaskin emoina ovat sijoitusnarttuni. Yhdistelmät ovat vielä avoinna. Jokaisesta pentueesta sijoitetaan yksi narttu.. 

Suunnitelman aikataulu elää jalostuskäytössä olevien narttujen juoksujen mukaisesti.

Laita pentutiedustelu mielellään sähköpostitse.  

Kerro itsestäsi, mahdollisista koirakokemuksis-tasi, perhekokoonpanosta, suunnitelmista koiran suhteen sekä elämäntilanteesta, mihin koira on tulossa. 

Osa pennuista menee sijoitukseen, joten mainitsethan pentutiedustelussa, mikäli voisit olla kiinnostunut myös sijoituskoiran ottamisesta.

Sijoituspennut luovutetaan ensisijaisesti koteihin, joissa ollaan valmiita pitämään koiran turkki rodunomaisena ja näyttelyttämään koiraa ainakin sijoitussopimuksen ajan. 


Toimintatapani


Tapaan aina tulevat pennunostajaperheet ennen kuin lupaan pentua. Pennunostajat sitoutuvat käymään luonamme ennen pentujen luovutusikää harjoittelemassa hoitotoimenpiteitä ja keskustelemassa niin rodusta yleisesti kuin koiranpidostakin. Tämä on erityisen tärkeää silloin kun ollaan ensimmäistä koiraa hankkimassa.

Pentuluovutuksen jälkeen tahdon tietää, miten elämä uuden perheenjäsenen kanssa  on lähtenyt käyntiin. Minun puoleeni voi aina tarvittaessa kääntyä sekä    ongelmatilanteissa että ihan vain kuulumisia vaihdellen.

Pennut ovat lähtiessään eläinlääkärin tarkistamia, luonnetestattuja, sirutettuja ja kahden viikon välein madotettuja. Pentujen mukana tulee pentupaketti, mikä sisältää: Cotonin käyttöohjeet, ruokaa, shampoon ja hoitoaineen, pehmolelun, koulutusnamuja, ruokakippo, kas attajan tuki koirakaupan jälkeen. Pentupaketin sisältö saattaa vaihdella.