PENTULAATIKON KUULUMISIA


Tassuttelen elämääsi ja ennen kuin huomaatkaan, olen rakentanut kotini sydämeesi.

Olen ajatuksissasi, puheissasi ja huomaa - miten rakkaudentäyteisiä  ovatkaan katseesi ja äänesi.

Tämä kaikki vain, koska olen sielultani sydämesi sankari.

 

- Meeri -Hei, tällai
PENTUSUUNNITELMAT 2019

 

Tämän vuoden pentusuunnitelmiin kuuluu neljä pentuetta, joissa kussakin emoina on sijoitusnarttuni. Jokaisesta pentueesta on tarkoitus sijoittaa yksi narttu.

Alustavan suunnitelman mukaan nartut astutetaan touko-heinäkuun aikana. Suunnitelman aikataulu elää kuitenkin narttujen juoksujen mukaisesti. 

Alla linkit yhdistelmien jalostustietoihin.

Laita pentutiedustelu mielellään sähköpostitse.  Kerro itsestäsi, mahdollisista koirakokemuksistasi, perhekokoonpanosta, suunnitelmista koiran suhteen sekä elämäntilanteesta, mihin koira on tulossa. 

Sijoituspennut luovutetaan ensisijaisesti koteihin, joissa ollaan valmiita pitämään koiran turkki rodunomaisena ja näyttelyttämään koiraa ainakin sijoitussopimuksen ajan. 


Cindy ja Sulo   Isla  Hilma ja Aramis   Emma ja Ville  

 


TOIMINTATAPANI

 

Tapaan aina tulevat pennunostajaperheet ennen kuin lupaan pentua. Pennunostajat sitoutuvat käymään luonamme ennen pentujen luovutusikää harjoittelemassa hoitotoimenpiteitä ja keskustelemassa niin rodusta kuin yleisestikin koiranpidosta ja kouluttamisesta. Tämä on erityisen tärkeää silloin kun ollaan ensimmäistä koiraa hankkimassa.

Pentuluovutuksen jälkeen tahdon tietää, miten elämä uuden perheenjäsenen kanssa  on lähtenyt käyntiin. Minun puoleeni voi aina tarvittaessa kääntyä sekä    ongelmatilanteissa että ihan vain kuulumisia vaihdellen.

Pennut ovat lähtiessään eläinlääkärin tarkistamia, luonnetestattuja, sirutettuja ja kahden viikon välein madotettuja. Pentujen mukana tulee pentupaketti, mikä sisältää: Cotonin käyttöohjeet, ruokaa, shampoon ja hoitoaineen, pehmolelun, koulutusnamuja, ruokakippo ja kasvattajan tuki koirakaupan jälkeen. Pentupaketin sisältö saattaa vaihdella.