PENTULAATIKON KUULUMISIA


Tassuttelen elämääsi ja ennen kuin huomaatkaan, olen rakentanut kotini sydämeesi.

Olen ajatuksissasi, puheissasi ja huomaa - miten rakkaudentäyteisiä  ovatkaan katseesi ja äänesi.

Tämä kaikki vain, koska olen sielultani sydämesi sankari.

 

- Meeri -PENTUSUUNNITELMAT


vuodelle 2021 on kolme pentuesuunnitelma.  Emma ja Isla ovat astutettuja.  Pimun juoksuja odotamme vielä alkaviksi loppukevään aikana. Edellä mainittujen sijoitusnarttujen jalostustietoihin löydät linkit Cotonimme välilehdeltä.

 Cotonimme välilehdeltä.


SUUREN PENTUKYSELYMÄÄRÄN VUOKSI, EN  VALITETTAVASTI OLE ENÄÄ PYSTYNYT VASTAAMAAN SAAPUNEISIIN SÄHKÖPOSTEIHIN.

TOIMINTATAPANI

 

Tapaan aina tulevat pennunostajaperheet ennen kuin lupaan pentua. Pennunostajat sitoutuvat käymään luonamme ennen pentujen luovutusikää harjoittelemassa hoitotoimenpiteitä ja keskustelemassa niin rodusta kuin yleisestikin koiranpidosta ja kouluttamisesta. Tämä on erityisen tärkeää silloin kun ollaan ensimmäistä koiraa hankkimassa.

Pentuluovutuksen jälkeen tahdon tietää, miten elämä uuden perheenjäsenen kanssa  on lähtenyt käyntiin. Minun puoleeni voi aina tarvittaessa kääntyä sekä ongelmatilanteissa että ihan vain kuulumisia vaihdellen.

Pennut ovat lähtiessään eläinlääkärin tarkistamia, pentutestattuja, sirutettuja ja kahden viikon välein madotettuja. Pennuille on otettu Agrialta piilevien vikojen vakuutus kolmelle ensimmäiselle elinvuodelle. Pentujen mukana tulee pentupaketti, mikä sisältää: Cotonin käyttöohjeet, ruokaa, shampoon ja hoitoaineen, pehmolelun ja kasvattajan tuki koirakaupan jälkeen. Pentupaketin sisältö saattaa vaihdella.

Agria Piilevä Vika - vakuutus