PENTUSUUNNITELMIA
Vuodelle 2018 on suunnitteilla kolme pentuetta, kaksi kevät- ja yksi syyskaudelle. 


Suunnitelman aikataulu elää jalostuskäytössä olevien narttujen juoksujen mukaisesti.Laita pentutiedustelu mielellään sähköpostitse.  

Kerro itsestäsi, mahdollisista koirakokemuksis-tasi, perhekokoonpanosta, suunnitelmista koiran suhteen sekä elämäntilanteesta, mihin koira on tulossa. 

 

Osa pennuista menee sijoitukseen, joten mainitsethan pentutiedustelussa, mikäli voisit olla kiinnostunut myös sijoituskoiran ottamisesta.


Sijoituspennut luovutetaan ensisijaisesti koteihin, joissa ollaan valmiita pitämään koiran turkki rodunomaisena ja näyttelyttämään koiraa ainakin sijoitussopimuksen ajan. 


Toimintatapani

Tapaan aina tulevat pennunostajaperheet ennen kuin lupaan pentua. Pennunostajat sitoutuvat käymään luonamme ennen pentujen luovutusikää harjoittelemassa hoitotoimenpiteitä ja keskustelemassa niin rodusta yleisesti kuin koiranpidostakin. Tämä on erityisen tärkeää silloin kun ollaan ensimmäistä koiraa hankkimassa.

Pentuluovutuksen jälkeen tahdon tietää, miten elmä uuden perheenjäsenen kanssa  on lähtenyt käyntiin. Minun puoleeni voi aina tarvittaessa kääntyä sekä    ongelmatilanteissa että ihan vain kuulumisia vaihdellen.

Pennut ovat lähtiessään eläinlääkärin tarkistamia, luonnetestattuja, sirutettuja ja kahden viikon välein madotettuja. Pentujen mukana tulee pentupaketti, mikä sisältää: Cotonin käyttöohjeet, ruokaa, shampoon ja hoitoaineen, pehmolelun, koulutusnamuja, ruokakippo, kas attajan tuki koirakaupan jälkeen. Pentupaketin sisältö saattaa vaihdella.

100 % pure cotons by CottonFever's